Sijoittaneiden kommentteja

Mitä jo sijoittaneet ovat sanoneet Monttu Venturesista? Voit lukea lisää sijottaneiden ajatuksia Sijoittaneiden suusta -sivulta. Sivun alalaidassa voit jättää meille yhteystietosi tai kysymyksesi koskien toimintaamme. Osakeantiin voi osallistua myös suoraan Aroundissa tammikuun loppuun asti.

Minulle päätös tuli täysin selkäytimestä, mutta kun jälkikäteen asiaa mietin, päätökseen johti paitsi aivan loistava yritysidea ja konsepti, myös oma yrittäjäurani. Haluan omalta osaltani olla tukemassa Turun Kauppakorkean opiskelijoita yrittäjäuralla ja edesauttaa sitä, että meille Suomeen ja Turkuun syntyy innovatiivisia yrityksiä, jotka tarjoavat töitä sekä yrittäjille, että laajemmallekin joukolle. Todellinen win-win-win konsepti, johon kaikkien Turun Kauppakorkeakoulun alumnien kannattaa lähteä mukaan.

Susanna Juusti

Key Account Manager, VP, partner, ID BBN

Korkeakoululähtöisissä startupeissa piilee uskomaton potentiaali, jota haluan olla tukemassa – ja toisaalta Monttu Ventures tarjoaa matalan kynnyksen tavan lähteä sijoittajaksi. Sen lisäksi, että odotan luonnollisesti tuottoa sijoitukselleni, uskon saavani osakkuudeltani vielä paljon enemmän – uusia kokemuksia startup-yrittäjyyden maailmassa, verkostoitumista paikallisten sijoittajien kanssa, sekä oppeja sijoittamisen maailmaan. Tule mukaan!

Mari Männistö

Head of Marketing and Communications, The Shift

Monttu Ventures tulee todelliseen tarpeeseen. Usein kohdataan haaste siinä, että eri ihmiset luovat ja toiset yrittävät & kaupallistavat. Saman ihmisen oletetaan vievän koko prosessi alusta loppuun. Yliopistossa syntynyt innovaatiotyö tulee saada kaupallistettua mahdollisimman tehokkaasti – Monttu Ventures tulee juuri tähän saumaan yhdistämään yrittäjän ja innovoijan. Olin myös kiinnostunut saamaan näkyvyyden uusien yritysten kehitysvaiheeseen, pysyn näin samalla itsekin kartalla siitä, mitkä asiat ovat start-up maailmassa kulloinkin pinnalla.

Heikki Heinonen

Co-Founder, Wiima Logistics Oy